Category Archives: Gjendja e hartës

Gjendja e Hartës. Konferenca OpenStreetMap e organizuar nga fondacioni

Gjendja e Hartës 2011: 9-11 shtator 2011

4 nëntor 2010

Komiteti organizativ i State of the Map (SotM) shpall datat për konferencën ndërkombëtare 2011 për OpenStreetMap (OSM). Një numër i parashikuar prej mbi 250 pjesëmarrësish do të takohen nga 9-11 shtator 2011 në Denver, Kolorado.

“Shtatori është një kohë e këndshme e vitit në Kolorado! Moti zakonisht i butë lejon shumë aktivitete jashtëshkollore për t’u shijuar; Nga një lojë bejsbolli Rockies ose turne në një fabrikë birre lokale deri në shëtitje ose udhëtime me makinë në fund të verës në male, ka shumë për të bërë.” thotë Ariann Nassel, vullnetar në komitetin organizativ lokal të SotM.

Datat u zgjodhën të ishin përpara konferencës FOSS4G të mbajtur në Denver, 12-16 shtator. Ai do t’i lejojë njerëzit e interesuar në të dyja ngjarjet të shijojnë si SotM ashtu edhe FOSS4G brenda një udhëtimi.

Së shpejti do të shpallet një konkurs argëtues për logon e SotM 2011. Thirrja për dokumente, detajet e sponsorizimit, mundësitë vullnetare dhe më shumë informacion do të jenë të disponueshme para fundit të vitit.

Ndiqni gjendjen e hartës :

Twitter #sotm

Www.stateofthemap.org

team@stateofthemap.org