Seritë e Intervistave të Bordit të OSMF – Emilie Laffray

Pata rastin të bisedoja me të gjithë anëtarët e bordit gjatë mbledhjes së Pizës. Shih Emilie në OpenStreetMap dhe komunitetin ndërkombëtar.

This post is also available in: English Dutch Italian Japanese Portuguese, Portugal Portuguese, Brazil Russian Croatian Ukrainian Hindi Hungarian Lithuanian Polish Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Korean Swahili