Seritë e Intervistave të Bordit të OSMF – Henk Hoff

Pata rastin të bisedoja me të gjithë anëtarët e bordit gjatë mbledhjes së Pizës. Shih Henk në lidhje me OpenStreetMap, SOTM dhe komunitetin.

This post is also available in: English Dutch French Italian Portuguese, Portugal Portuguese, Brazil Russian Spanish Croatian Ukrainian Hindi Hungarian Persian Lithuanian Polish Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech