Category Archives: Geodata

OS shfaq hapësirat e hapura

Janë tre OS, numëroji. OS OS është API e tyre gmaps-like. Është në beta, jo-komerciale dhe është OSGB projektuar. Hartë e rrëshqitshme, shënues, flluska… Gjithçka është aty. Dikush në audiencë theksoi se cilësia e të dhënave në fshat është shumë më e mirë se ajo që është në dispozicion tani (p.sh. google). S’ka lidhje akoma.