OS shfaq hapësirat e hapura

Janë tre OS, numëroji. OS OS është API e tyre gmaps-like. Është në beta, jo-komerciale dhe është OSGB projektuar. Hartë e rrëshqitshme, shënues, flluska… Gjithçka është aty. Dikush në audiencë theksoi se cilësia e të dhënave në fshat është shumë më e mirë se ajo që është në dispozicion tani (p.sh. google). S’ka lidhje akoma.

This post is also available in: English Dutch French Galike German Italian Japanese Portuguese, Portugal Portuguese, Brazil Russian Spanish Croatian Ukrainian Greek Hindi Hungarian Persian Lithuanian Polish Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Korean Swahili Czech